add google review link to website

door | nov 9, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Probeert u meer beoordelingen op uw website te krijgen? Google heeft een nieuwe functie waarmee u recensielinks voor uw bedrijf kunt toevoegen. Dit kan helpen om uw positie in de zoekresultaten te verbeteren en het aantal mensen te verhogen dat uw bedrijf bezoekt en er opmerkingen over achterlaat
Om een link naar een beoordeling toe te voegen, hoeft u alleen maar dit formulier in te vullen met informatie over uzelf of uw bedrijf. U moet zoveel mogelijk details vermelden, zodat Google weet voor welk type pagina ze een link maken. Op die manier weten gebruikers ook precies waar ze hun feedback achterlaten, zodat het makkelijker voor ze is om iets lang en gedetailleerds te schrijven in plaats van alleen maar op “ja” of “nee” te klikken Als je denkt dat het gebruik van deze tool voordelig kan zijn maarje niet zeker weet hoe je het moet gebruiken, werk dan samen met je website ontwikkelaar of een andere techneut.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.