bedrijf niet zichtbaar op google maps

door | nov 11, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Het is een veel voorkomende misvatting dat als u geen fysieke locatie heeft, uw bedrijf ‘off the grid’ is. In werkelijkheid kan dit zelfs een groter voordeel zijn. U kunt nog steeds zaken doen met lokale klanten en mensen die op zoek zijn naar online winkels in hun omgeving. Maar hoe? Door Google Mijn Bedrijf te gebruiken. Als u nog niet op Google Maps staat, is het tijd om vandaag nog te beginnen!Google Mijn Bedrijf is een gratis hulpmiddel dat beschikbaar is voor iedereen die het wil. Het is de snelle en eenvoudige manier om je bedrijf op Google Maps te krijgen voor mobiele, web, en desktop zoekacties. Als je Google Mijn Bedrijf voor je bedrijf instelt, maak je een uitgebreide vermelding met details zoals je openingstijden, foto’s, video’s, aangepasteberichten voor specifieke locaties, en meer.Je Google Mijn Bedrijf listings aanpassen is een eenvoudige manier om de kloof tussen jou en je klanten te overbruggen. Dit verbetert de bedrijfsconversies door het mensen gemakkelijk te maken met je in contact te komen (of informatie over je bedrijf te vinden), terwijl je er ook voor zorgt dat ze de meest nauwkeurige informatie krijgen over wat je aanbiedt. Sommige

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.