bedrijf verwijderen van google

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Ik ga je laten zien hoe je je bedrijf kunt verwijderen van google. Dit is een heel snel en gemakkelijk proces dat ik persoonlijk gebruik met mijn klanten, dus het is zeker de moeite waard om te lezen!
-Stap 1: Navigeer naar Google Mijn Bedrijfsaccount of klik hier -Stap 2: Klik op “Meer” in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer “Deze geverifieerde vermelding verwijderen” Als u uw vermelding niet kunt vinden, navigeert u terug naar boven en probeert u het opnieuw. Eenmaal gevonden, klikt u op de knop Vermelde vermelding verwijderen.-Stap 3: Kies de optie om je bedrijf te verwijderen en klik op “Ok”. Hiermee bevestig je dat je je bedrijf uit Google Search wilt verwijderen. Als je dit in de toekomst weer wilt veranderen, navigeer dan naar Google My Business en voeg het opnieuw toe. Dat is het!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.