bedrijf zichtbaar op google maps

door | nov 7, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Maps is een geweldige manier om lokale bedrijven te vinden. Deze post zal u tonen hoe u uw bedrijf zichtbaar te maken op Google Maps door het toe te voegen in de kaart zoekmachine. Ga eerst naar www.google.com/maps en typ uw bedrijfsnaam of adres in met het woord “in de buurt” erachter zodat google weet welke plaats in de buurt van deze locatie u bedoelt. Klik vervolgens op het blauwe pin icoon naast het vak waar u uw informatie heeft ingetypt zodat google een pin kan plaatsen op uw gewenste locatie voor gebruikers van hun kaart zoekmachine . Voer tenslotte alle informatie over uw bedrijf in, zoals openingstijden, telefoonnummer, website url, enz. en klik vervolgens op opslaan! U bent klaar! Nu kunnen mensen die op zoek zijn naarde locatie van je bedrijf zal kunnen vinden op Google Maps.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.