bedrijfsnaam vermelding google maps

door | nov 11, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Bent u altijd bezig om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op de kaart staat? Misschien is het tijd om een bedrijfsprofiel op Google Maps te krijgen. Met een bedrijfsprofiel zal uw bedrijf zichtbaar zijn voor meer klanten en potentiële klanten die op zoek zijn naar wat u aanbiedt. In deze blogpost wordt uitgelegd hoe u een Google Maps bedrijfsprofiel aanmaakt. Er zijn ook een aantal uitstekende bronnen van Google die u kunnen helpen met dit proces- bekijk ze! Klaar? Laten we aan de slag gaan!Eerst moet je een Google Mijn Bedrijf account hebben. Klik hier voor meer informatie over hoe je een bedrijfsprofiel op Google Maps kunt instellen.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.