bedrijfsnaam wijzigen google

door | nov 8, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Wilt u uw bedrijfsnaam veranderen? Moet u een andere domeinnaam gebruiken dan degene die u momenteel gebruikt? Dit is de manier. Ga eerst naar Google Domains en meld u aan voor hun service. U krijgt dan twee opties: een nieuw domein maken of een bestaand domein overdragen. Als u een bestaand domein overdraagt, voert u gewoon de informatie in en klikt u op “overdragen”. Als je een nieuw domein aanmaakt, voer je de gewenste URL in en kies je uit de lijst met beschikbare domeinnamen. Zodra dat gedaan is, ga terug naar uw Google-account instellingen en selecteer “naam” en “domein” uit het drop-down menu onder persoonlijke info. Voeg de DNS informatie voor je nieuw aangemaakte domein toe of klik op “I’ve completed this step” om het proces te voltooien.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.