change google business account to personal

door | nov 10, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Als je een website eigenaar bent en je wilt je eigen persoonlijke google business account starten, lees dan dit artikel. Als u al een google business account heeft en deze wilt veranderen in een persoonlijk account, lees dan verder
Als u al een Google Business-account heeft: Meld u hier aan: https://business.google.com/manage/#/settings/account-restrictions Selecteer “wijzigen” naast “Accounttype” Kies de optie “Persoonlijk” Klik op Wijzigingen opslaan Als je geen Google Business account hebt: Ga naar https://www.google.com/business/ Klik op de blauwe knop “Aan de slag”. Log in met je google ID (je persoonlijke gmail adres) Voer je bedrijfsnaam in en klik op verder Vul je bedrijfstype in, adres, telefoonnummer enz.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.