denise dias skincare google review link

Denise Dias Skincare is een bedrijf dat huidverzorgingsproducten creëert op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn al meer dan 15 jaar actief in de creatie en distributie van cosmetica en ze zijn gevestigd in Californië. Ik vond onlangs hun website en was onder de indruk van hoe het eruit zag, dus ik besloot om wat onderzoek naar hen te doen. Na het lezen van alle informatie op hun site, kon ik het niet laten om me in te schrijven om meer informatie te krijgen over hun nieuwe productlijn! Wat me opviel aan dit bedrijf was dat ze 10% van de winst teruggeven aan borstkankeronderzoek! Dus ik krijg niet alleen een geweldig product, maar ik help tegelijkertijd ook anderen die misschien met borstkanker worstelen! Het enige nadeel is datIk moet wachten tot eind oktober als het product uitkomt! Ze stuurden me een proefpakket met daarin een klein potje van hun Vitamine C Serum, waar ik absoluut dol op ben!