google ad manager html5

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google heeft onlangs aangekondigd dat zij nu HTML5 ondersteunen voor hun Google Ad Manager. Dit is geweldig nieuws voor website-eigenaren die hebben willen profiteren van deze technologie, maar niet willen gaan door het gedoe van het leren hoe het zelf te coderen
Deze verandering geeft u meer controle over uw advertenties en maakt ze meer aanpasbaar dan ooit tevoren! Lees hieronder verder om te ontdekken hoe deze nieuwe functie u kan helpen met uw advertentiecampagnes
Als u ge├»nteresseerd bent in het starten van een advertentiecampagne op Google Ad Manager voor uw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op via (555) 555-5555 of bezoek onze website op www.examplewebsite1.com/services .Het spannendste van deze verandering is dat HTML5 advertenties compatibel zijn met alle apparaten, wat betekent dat je mensen kunt bereiken op PC’s, Macs, mobiele telefoons en tablets. Hierdoor kun je je advertentiecampagnes segmenteren per apparaat (mobiel vs desktop) zonder dat je voor elke plaatsing verschillende tags hoeft te gebruiken.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.