google ad manager infinite scroll

door | nov 9, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

De Google Ad Manager Oneindige Scroll is ontworpen om u altijd nieuwe advertenties te tonen. Het zal stoppen met het laden van inhoud wanneer de browser de onderkant van de pagina bereikt, maar het zal doorgaan met het laden van meer advertenties zolang er nog meer advertenties zijn die geladen kunnen worden. Deze functie is handig voor website-eigenaren, omdat ze niet langer zorgen te maken over mensen niet zien hun meest recente berichten of pagina’s op uw site.Ze kunnen de functie inschakelen door naar de onderkant van een willekeurige pagina op hun site te scrollen, op de blauwe knop te klikken waarop staat “Enable Infinite Scroll”, en die dan in het popup venster te bevestigen. Dit is alles wat je hoeft te doen om Google Ad Manager met oneindig scrollen te gebruiken.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.