google ad manager python api

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Ads is een dienst waarmee je advertenties op je website kunt beheren en optimaliseren. Het is gratis voor kleinere sites, en het kan worden gebruikt met elke taal of framework. Google Ad Manager API stelt ontwikkelaars in staat om toegang te krijgen tot de functionaliteit van de Google Ad Manager via een API. Deze blog post zal u tonen hoe u python code kunt gebruiken om met deze API te werken, en zal ook voorbeelden geven als referentie.De code is geschreven met Python 3.7, en het gebruikt de requests bibliotheek voor netwerkcommunicatie. De voorbeelden worden gehost op GitHub op https://github.com/Jeffail/gampad-python-tutorial/, dus als je direct naar de code wilt springen open dan de link in je favoriete editor, kloon de repo, navigeernaar de map waarin je het gekloond hebt, voer `python3 tut.py` uit, en volg dan mijn voorbeelden hieronder.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.