google ads api example

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Hallo daar, website eigenaren! Vandaag gaan we een kijkje nemen naar de Google Ads API en hoe u deze kunt gebruiken om uw eigen aangepaste google advertenties te bouwen. Om te beginnen, laten we eens kijken naar een aantal voor-en nadelen van het gebruik van deze api
Nadelen: Het werkt alleen in Chrome of Safari browsers. Je moet een account hebben bij Google Adwords om de API te kunnen gebruiken. Voordelen: Dit is een geweldige manier voor ontwikkelaars die niet bekend zijn met coderingstalen zoals Java Script of Python om te leren over het maken van hun eigen programma dat direct interageert met google ads campagnes. Als je al bekend bent met deze programmeertalen dan zal dit je meer flexibiliteit geven dan alleen het werken binnen de google ad console interface. Het beste dingOver deze API is dat je volledige controle hebt over hoe je advertenties eruit zien. Dit kun je doen door de kleur, grootte, plaats en kopij van de advertenties zo aan te passen dat ze bij je website ontwerp of productlijnen passen. Je bent niet beperkt tot alleen het plaatsen van google’s beeldadvertenties op je site, want met deze api kun je advertentie-units maken die bij je site passens ontwerp.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.