google ads manager account login

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Als u advertenties op uw website beheert, dan moet u weten hoe u deze moet beheren. Google Ads Manager is de tool waarmee je dit kunt doen. Vandaag gaan we het hebben over wat het betekent als een account is gekoppeld of ontkoppeld en waarom dat belangrijk is bij het beheren van advertenties over meerdere accounts
Of je nu één account hebt of meerdere, als je al je advertentiecampagnes op één plek kunt beheren, kun je tijd en moeite besparen terwijl je er ook voor zorgt dat alles soepel verloopt. Als uw accounts zijn gekoppeld, gedragen ze zich alsof ze één groot account zijn met toegangsrechten die zijn toegewezen op het hoogste niveau in plaats van op het niveau van de individuele accounts. Dit maakt rapportage eenvoudiger omdat gegevens van elke gekoppelde account samen worden weergegeven in geaggregeerde weergaverapporten, ongeachtvan welke rekening het gegenereerd werd. Als je meer dan één gekoppeld account hebt, zijn de resultaten van je rapporten ook voorspelbaar omdat ze de som tonen van alle accounts die in dat rapport zijn opgenomen.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.