google adwords icon

“Google AdWords is een geweldige manier om verkeer naar uw site te sturen, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar of hoeveel te besteden. Gelukkig heeft Google het je gemakkelijk gemaakt met de Adwords kostenraming.”
“Deze tool helpt u erachter te komen welke advertenties de moeite waard zijn en hoeveel ze zullen kosten. Het is zo simpel als het invoeren van uw zoekwoorden en budget bedrag, dan op “Schatten” te drukken. Je krijgt een schatting van het aantal klikken die dag, gemiddelde CPC’s (kosten per klik), de totale dagelijkse kosten en de verwachte advertentie-uitgaven.”
“Je kunt ook verschillende soorten advertenties vergelijken zoals tekstadvertenties vs display advertenties in dezelfde campagne met deze handige tool!””Nadat je een paar schattingen hebt gekregen op basis van verschillende zoekwoorden en budgetten, zou je een goed idee moeten hebben van welke advertenties tegen welke prijs de moeite waard zijn. Je kunt van hieruit gemakkelijk een advertentiecampagne maken of teruggaan in je zoekwoordenonderzoek voor meer specifieke targeting. Hoewel het Adwords hulpmiddel niet perfect is, heb ik ondervonden dat het behoorlijk nauwkeurig is. Ik heb ook een aparte post waarin ik je laat zien hoe je het meeste uit je Google Adwords advertenties kunt halen.”