google adwords industry benchmarks 2019

door | nov 14, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Adwords is een geweldige manier om uw bedrijf te onderhouden en te laten groeien. Het stelt u in staat om mensen te bereiken, ongeacht waar ze zijn in de wereld, met gerichte berichten die hen zullen betrekken en ervoor zorgen dat ze meer willen van wat u te bieden heeft
Google biedt een benchmarkrapport voor alle adverteerders, met daarin: gemiddelde kosten per klik (CPC), gemiddelde advertentiepositie en conversiepercentages. Dit jaar benchmarks tonen een aantal opmerkelijke veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren; CPC’s waren naar beneden met 12% op mobiele apparaten, maar met 5% op desktop computers-het bewijs dat Google geen rekening apparaat bij het vaststellen van de prijzen. De top drie advertenties staan meestal in de rechterbovenhoek van het scherm (desktop) of onderaan de zoekresultaten (mobiel).Bij het opzetten van een Adwords campagne zijn er drie belangrijke meetpunten om rekening mee te houden:

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.