google adwords youtube ads

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Ben jij een bedrijf dat Google Adwords gebruikt om te adverteren? Zo ja, dan bent u misschien geïnteresseerd in het gebruik van YouTube-advertenties. Deze zijn net als gewone adwords, maar ze verschijnen alleen op video’s in plaats van op de zoekresultaten pagina. We zullen een aantal belangrijke punten bespreken over deze advertenties en hoe je ze kunt gebruiken in het voordeel van je bedrijf!
Doelgroep: website-eigenaren op zoek naar nieuwe manieren om het verkeer op hun site te verhogen Blog Post Title: youtube advertentie kosten per klik (CPC) tarieven T1: youtube advertenties uitgelegd voor bedrijfseigenaars

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.