google adwords youtube video

door | nov 10, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

“Als je dit leest, dan is de kans groot dat je een website-eigenaar bent of iemand die geïnteresseerd is in het leren over de beste manier om je bedrijf te adverteren op het internet. Met Google Adwords en YouTube video-advertenties, is het nu makkelijker dan ooit om dit te doen! We beginnen met het bespreken van hoe deze beide tools werken.”
“Google Adwords is een advertentieservice van Google waarmee adverteerders op tekst gebaseerde advertenties kunnen tonen die gerelateerd zijn aan zoekopdrachten van gebruikers in ofwel het gesponsorde links gebied bovenaan en aan de zijkant van de SERP (Search Engine Results Page) of als een link vanuit pagina’s met zoekresultaten op het web. YouTube-video’s kunnen daarentegen voor veel dingen worden gebruikt, zoals tutorials of marketingcampagnes.” “In dit artikel zullen we laten zien hoe je zowel Google Adwords als YouTube video-advertenties kunt gebruiken, en we geven zelfs een paar tips die we geleerd hebben bij het ontwikkelen van onze eigen campagnes”

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.