google business account kosten

door | nov 8, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Als eigenaar van een website weet u dat het belangrijk is om over de juiste hulpmiddelen te beschikken om uw bedrijf te helpen groeien. Google is een van de machtigste bedrijven ter wereld en heeft een scala aan producten voor bedrijven om te gebruiken, wat in het begin verwarrend kan zijn. In deze blogbijdrage leest u wat u moet weten over de kosten voor zakelijke accounts van Google, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het registreren voor deze service
De post gaat verder..
Wat betekent dit? Ik ben niet zeker of ik mijn bedrijfsgegevens bij hen wil! Het klinkt alsof ze me elke keer dat ik iets doe kosten aanrekenen! Wat moet ik nog meer weten?” enz.Wat een totale, volslagen onzin. Het artikel is bedoeld om mensen bang te maken hun Google business account niet te gebruiken en in plaats daarvan te kiezen voor een dienst van derden die je een vergoeding zal vragen. Als iemand op je site komt en dit bericht vindt, zou hij werkelijk kunnen geloven dat de zoekgigant hem om de haverklap kosten in rekening wil brengen, wat volkomenonwaar. Er wordt gemeld dat sommige mensen dit werkelijk geloofden. Na het eerste artikel volgden er nog veel meer waarin beschreven werd hoe Google bedrijfsaccounts je kunnen afschrikken om hun dienst niet te gebruiken. Een bericht op Search Engine Land zei over het eerste bericht: “De gepresenteerde misinformatie is zo wijdverbreid, dat het sommige kleine bedrijven ervan weerhoudt om helemaal geen Google account te hebben”

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.