google business account suspended due to quality issues

door | nov 8, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

“Het zakelijke account van Google is opgeschort vanwege kwaliteitsproblemen. Dit kan voor sommigen een eng iets zijn, maar als je weet wat je moet doen en hoe je je Google Mijn Bedrijf kunt repareren dan hoef je je nergens zorgen over te maken.”Het bovenstaande was een zin uit mijn laatste artikel over hoe ik ongeveer drie maanden geleden geschorst werd van Google. In dat artikel legde ik uit hoe je jezelf uit de problemen met de zoekmachinegigant kunt halen, en nu is het tijd om te kijken of die instructies gewerkt hebben! Na nu al meer dan twee maanden van Google geschopt te zijn, ben ik blij te kunnen melden datmijn Google Mijn Bedrijf pagina is springlevend! Ik ga in drie delen de stappen delen die me geholpen hebben weer in Google’s goede gratie te komen.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.