google business account website

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk om een website te hebben. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website gevonden kan worden op Google en andere zoekmachines. In dit blogartikel leest u hoe u een Google Business-account voor uw bedrijf instelt en vervolgens dat account koppelt aan uw website, zodat klanten u gemakkelijk online kunnen vinden!

Blog post intro paragraaf: Als u ooit een gemakkelijke manier hebt gewild waarop mensen in de gemeenschap meer te weten kunnen komen over wat er in uw bedrijf gebeurt, is het maken van social media-accounts voor uw bedrijf misschien precies wat u nodig hebt. In deze blogpost behandelen we waarom het belangrijk is om sociale media te gebruiken als onderdeel van de marketingstrategie voor elk type organisatie en bespreken we enkele voorbeelden van lokale bedrijven.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.