google ireland limited unberechtigte abbuchung

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Ireland Limited is een dochteronderneming van Google die zich bezighoudt met alle niet-Amerikaanse activiteiten. Het bedrijf heeft de Ierse wet op de gegevensbescherming overtreden door zijn eigen gebruikers te dwingen ermee in te stemmen dat hun gegevens voor reclamedoeleinden worden gebruikt. Deze praktijk werd door een onafhankelijke rechtbank als oneerlijk en onredelijk beschouwd, waardoor veel website-eigenaren denken dat zij nu een schadeclaim kunnen indienen
Met de recente uitspraak van het Europese Hof van Justitie tegen het privacybeleid van Google is het waarschijnlijk dat er in de toekomst meer rechtszaken zullen komen over de mate waarin bedrijven controle hebben over onze persoonlijke gegevens. Lees verder voor meer details over deze uitspraak en wat het betekent voor u als website-eigenaar!Het recente arrest van het Hof van Justitie over het “recht om vergeten te worden” heeft Google gedwongen zoekresultaten naar beneden te halen. Het is echter bekend dat dit alleen voor Europese burgers geldt en niet voor niet-Europese burgers. Met dit in gedachten klaagde de Duitse eigenaar van een website, Matthias Döpfner, Google onlangs aan wegens schending van zijn recht op vrijheid. Het artikel in kwestie ging over de CEO van Axel Springer, een van Europa’s grootste uitgeverijen. Omdat Google links naar pagina’s met schadelijk geachte informatie verwijdert of onderdrukt, zag de heer Döpfner dit als een schending van zijn vrijheid van meningsuiting en beïnvloedde het zijn beroepsleven.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.