google ireland ltd uk

door | nov 10, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Ireland Ltd is de Ierse dochteronderneming van Google Inc. Zij is opgericht in 2003 en heeft haar hoofdkantoor in Dublin. Het bedrijf opereert als een aparte entiteit van Google UK, maar de twee bedrijven vormen samen Alphabet Inc, dat nu een van de grootste bedrijven wereldwijd is
De belangrijkste producten van Google zijn hun zoekmachine, waartoe ook Gmail, Youtube en het Android-besturingssysteem voor smartphones behoren. Ze bieden ook online reclamediensten aan via hun Adwords programma dat bedrijven toelaat te adverteren op google zoekresultatenpagina’s of andere websites die adsense advertenties tonen (advertenties betaald door google). Hun website analytics tool helpt u uw website verkeer op de voet te volgen, zodat u kunt zien hoe goed uw site bezoekers omzet in klanten als ze bepaalde pagina’s bezoeken of niet
Als een van depopulairste websites ter wereld, hebben ze te maken gekregen met grote problemen over schending van auteursrechten, dus zijn er veel nep Google domeinen in omloop. Deze namaak sites doen zich voor als google search maar stelen je gegevens of infecteren je computer met malware. Het is belangrijk dat je weet hoe je veilig online kunt blijven , vooral als het gaat om wantrouwig te zijn tegenover elkewebsite die je bezoekt.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.