google ireland ltd vat

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Het Verenigd Koninkrijk staat al lang bekend om zijn hoge belastingtarieven voor bedrijven. Het lijkt er echter op dat de Britse tak van Google een manier heeft gevonden om dit te omzeilen. Na maanden van speculatie en controverse van beide kanten, werd vorige week een onderzoek aangekondigd door de Public Accounts Committee om uit te zoeken of Google al dan niet schuldig is aan belastingontduiking met betrekking tot hun zakelijke praktijken binnen het Verenigd Koninkrijk. Het onderzoek zal worden geleid door Margaret Hodge, die van mening is dat Google belastingen heeft ontweken over bijna drie miljard pond aan inkomsten door middel van mazen in de wet. Volgens haar verklaring “zouden de meeste mensen denken dat er iets mis is als Amazon in het Verenigd Koninkrijk geen belasting zou betalen” Deze aankondiging komt kort nadat HM Revenue & Customs een gevecht verloor met Goldman Sachs, die hun belastingtarief tot het lage niveau van 0,1% wisten te bedingen.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.