google ireland ltd wikipedia

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven die vandaag de dag bestaan. Google staat bekend om zijn innovatieve aanpak en inventieve technologie. Hun dominantie in zoekmachines met hun motor, google, heeft hen in staat gesteld zich te vertakken in veel verschillende technologieën, waaronder android telefoons en tablet computers. In deze blogbijdrage vindt u informatie over de geschiedenis van het succes van Google, evenals enkele actuele statistieken.Google, Inc. werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin. In die tijd waren ze twee Ph.D studenten aan de Stanford Universiteit die een betere zoekmachine wilden maken dan wat er op dat moment beschikbaar was (www.googleinc.com). Hun eerste investering kwam van Andy Bechtolsheim, mede-oprichter van SunMicrosystems. Ze konden het bedrijf uitbreiden toen Eric Schmidt, een van de oprichters van Sun Microsystems, in 2001 hun CEO werd. Hun ingenieurs creëerden in tien dagen een algoritme dat volgens hen superieur zou zijn aan alle andere zoekmachines die toen bestonden. Google staat bekend om zijn grote database van informatie en zijn vernieuwende technologie (google

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.