google maps bedrijfsgegevens aanpassen

door | nov 8, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Wij zijn zo opgewonden om met u te delen hoe u uw Google Maps bedrijfsgegevens kunt aanpassen. We hebben het u gemakkelijk gemaakt door stap-voor-stap instructies te geven over hoe u dit in slechts enkele minuten kunt doen! Het beste deel is dat het u geen cent kost, alle tools zijn gratis en online beschikbaar. Zodra dit is gedaan, zullen klanten in staat zijn om meer informatie over uw bedrijf te zien wanneer ze er naar zoeken op google maps. Het is belangrijk dat potentiële klanten weten wat voor soort diensten of goederen ze kunnen verwachten van uw bedrijf voordat ze het bezoeken of bellen – vooral als het gaat om iets als een restaurant of bakkerij waar mensen misschien geen twee keer nadenken over het maken van een impulsieve aankoop! In deze blogpost geven we concrete voorbeelden van wat bedrijven aan hun adres kunnen toevoegengegevens op Google.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.