google mijn bedrijf advertentie

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Het is al een tijdje geleden dat u uw Google Mijn Bedrijf-vermelding hebt gemaakt, en het is tijd om die informatie bij te werken. Misschien bent u deze account vergeten of wist u er ├╝berhaupt niet van. Als u niet zeker weet hoe u een bedrijfspagina moet instellen, kunnen wij u helpen!
In deze blogbijdrage laten we u zien hoe u aan de slag kunt met uw G-Suite-account en hoe u uw online aanwezigheid in eigen hand kunt nemen door gratis een website toe te voegen!
Het kost maar een paar minuten – en als u klaar bent, kunt u zien wat mensen over uw bedrijf zeggen op de Google-zoekresultatenpagina’s. Plus, als iemand een adres of telefoonnummer plaatst dat moet worden bijgewerkt in zijn beoordeling van uw bedrijf, dan zullen zeautomatisch de veranderingen zien die je op je vermelding hebt aangebracht.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.