google mijn bedrijf foto verwijderen

door | nov 8, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google heeft onlangs aangekondigd dat ze alle bedrijfsfoto’s zullen verwijderen uit Google Mijn Bedrijf. Als u uw bedrijfsfoto op Google wilt behouden, moet u een nieuwe uploaden voor 16 april! Hier leest u hoe
1) Log in op uw google account en klik op “Mijn Bedrijf” bovenaan het scherm. Het kan zijn dat u zich moet aanmelden voor een gratis Google-account als u dat nog niet heeft (dit duurt minder dan 30 seconden)
2) Zodra u bent ingelogd, scrollt u naar beneden totdat u uw vermelding(en) ziet. Klik op de bewerkknop naast elke advertentie
3) Onder elke foto is er een optie met de tekst “Foto uploaden” Klik erop en volg de instructies. Maak je geen zorgen – we zijn erom te helpen!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.