google mijn bedrijf locatie toevoegen

door | nov 11, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google Mijn Bedrijf is een krachtig hulpmiddel waarmee uw bedrijf meer klanten kan bereiken door locatiegegevens aan uw bedrijfsvermelding toe te voegen. Google Mijn Bedrijf helpt u gevonden te worden en te verschijnen in zoekresultaten op desktop, mobiel en kaarten. In dit blogbericht wordt besproken hoe u een nieuwe locatie voor uw bedrijf kunt toevoegen of een bestaande locatie kunt bewerken. Om u te helpen de juiste stappen te vinden voor wat u nodig hebt, hebben we het opgesplitst in de volgende secties: 1) Een nieuwe locatie toevoegen; 2) Huidige locaties bewerken; 3) Uw vermelding beheren; 4) Handige tips om online gevonden te worden met Google Mijn Bedrijf; 5) Tips en trucs om het meeste uit uw GMB-pagina te halen.1. Voeg een nieuwe locatie voor je bedrijf toe

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.