google mijn bedrijf locatie verwijderen

door | nov 13, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Als u eigenaar bent van een bedrijf, is de kans groot dat u Google Search hebt gebruikt om informatie over uw locatie te vinden. Als u net als de meeste mensen bent, is het eerste resultaat dat naar voren komt voor uw locatie Google Mijn Bedrijf. Vanaf eind 2017 is het tijd om ervoor te zorgen dat deze pagina uw werkelijke bedrijfsadres en openingstijden weergeeft (en niet een oude). Waarom? Nou, omdat Google anders uw vermelding kan verwijderen!
Als u eigenaar bent van een bedrijf, is de kans groot dat u Google Search hebt gebruikt om informatie over uw locatie te vinden. Als u net als de meeste mensen bent, is het eerste resultaat dat naar voren komt voor uw locatie Google Mijn Bedrijf. Vanaf eind 2017 is het tijd om ervoor te zorgen dat dezepagina toont je werkelijke bedrijfsadres en openingstijden (en niet een oude). Waarom? Wel, omdat Google anders je vermelding kan verwijderen!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.