google my business remove account

door | sep 22, 2021 | SEO | 0 Reacties

Power SEO logo robot

Heeft u een Google Mijn Bedrijf account waar u vanaf wilt? Het proces is verrassend eenvoudig. Volg gewoon deze stappen
1) Zoek naar uw bedrijf in de zoekbalk van Google Maps en klik op “Grotere kaart weergeven” om de locatie te bekijken. 2) Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer “Deze vermelding verwijderen”. 3) Bevestig dat u deze vermelding wilt verwijderen door te klikken op “Ja, ik weet het zeker.” 4) Ga naar https://www.google.com/business/reports/delete-account/?utm_source=web&utm_medium=organic&utm_campaign=%2BOrganic+Search+Campaigns%2C+Google+Local%3Auspended 5) Voer uwemailadres 6) Klik op “Yes, delete my account” Let op, dit verwijdert je recensies niet. Je moet de recensies ook direct verwijderen. Voor verdere lectuur over dat onderwerp, zie http://www.carsonified.com/how-to-delete-all-your-google-reviews

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader