google pixel 4 xl ireland

door | nov 11, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

De Google Pixel 4 XL is een telefoon waar al een lange tijd naar wordt uitgekeken. Hij zou in oktober 2019 uitkomen, maar er zijn geruchten dat hij in september al eerder uit zou kunnen komen. Er zijn veel lekken geweest, en we hebben de officiële pers render van Google zelf gezien! Het nieuwe ontwerp is strak met een OLED-scherm en geen inkeping! Lees verder als je meer wilt weten over alle functies van dit aankomende toestel!
Blog post intro paragraaf
De Microsoft Surface Laptop 2 werd net aangekondigd door Microsoft op hun evenement op 2 oktober. Deze 13-inch laptop wordt geleverd met een aantal vrij coole specificaties, zoals 16GB RAM en Intel i7-processor. Hij beschikt ook over een USB C-poort, wat betekent dat je je computer kunt opladenmet een USB C naar Lightning kabel ( als je een Apple gebruiker bent ). Lees verder voor meer eigenschappen van deze laptop!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.