google review aanpassen

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Veel mensen hebben veel klachten over Google reviews. Veel mensen beweren dat ze erg moeilijk te beheren zijn en dat het soms moeilijk is om ze precies goed te krijgen. Als je echter de tools gebruikt die je tot je beschikking hebt, kun je google reviews eenvoudig en snel laten aanpassen! In deze blog post gaan we over hoe u dit precies doet, zodat u een uitstekende product of service review pagina voor uw website kunt hebben!
Om te beginnen met het aanpassingsproces, logt u in op het Google-account van uw bedrijf en gaat u naar het gedeelte “Mijn bedrijf” van hun dashboard. Klik hier op “Recensies beheren” en kies vervolgens welke recensie u wilt bewerken. Vanaf hier zijn er meerdere manieren waarop we u aanraden extra informatie toe te voegenbij je recensie:

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.