google review link

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google heeft onlangs een nieuwe functie toegevoegd voor lokale bedrijfseigenaren. Met de Google Review Link kunt u uw reviews delen op de voorpagina van de google zoekresultaten, zodat klanten kunnen zien wat andere mensen over uw bedrijf zeggen voordat ze doorklikken naar uw website. Deze blog zal u laten zien hoe u deze link kunt instellen en waarom het belangrijk is voor de marketingstrategie van elke lokale bedrijfseigenaar
Om te beginnen, ga naar google maps en zoek de locatie waar u de review link wilt laten verschijnen, klik vervolgens op “toevoegen” in de rechterbenedenhoek van het scherm. Upload vervolgens een afbeelding met een duidelijk logo of slogan (iets als “5 sterren”) en voer wat basisinformatie in – naam, categorie (bijv. restaurant),adres, stad, staat. Scroll dan naar beneden naar de rubriek “interactief” en kopieer & plak je Google Review Link in het daarvoor bestemde vak.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.