google review maken

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Een van de beste manieren om uw bedrijf naar buiten te brengen is door uw huidige klanten om recensies te vragen. Dit kan gedaan worden via een eenvoudig formulier op uw website of zelfs persoonlijk. Reviews zijn belangrijk omdat ze potentiële klanten laten zien wat andere mensen van u vinden, en het brengt ook meer verkeer naar uw site via SEO.Of je het nu via een beoordelingsformulier of persoonlijk doet, vergeet niet het vriendelijk te vragen en ze te bedanken voor hun tijd. Op die manier zullen ze eerder geneigd zijn een positieve recensie voor je achter te laten. Natuurlijk, als je ontevreden klanten hebt dan werkt dit misschien niet zo goed… maar daar heb je Facebook voor 😉 Je kunt ook kijken bij onzelijst van websites die je om recensies kunt vragen hier:

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.