how do i contact google business

door | nov 7, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Google is een krachtpatser van een zoekmachine. Met bijna alle informatie van het internet binnen handbereik, is het gemakkelijk om alles wat u wilt te vinden op Google. Maar als u niet weet hoe u Google moet benaderen, mist u wellicht een van de krachtigste instrumenten in de digitale marketing van vandaag. In deze blogpost bespreken we drie manieren om het contact opnemen met Google voor u gemakkelijker te maken!
Titel blogbericht: Hoe contact opnemen met Google BusinessInhoud van blogberichten: Om te beginnen, als je contact met Google wilt opnemen omdat je meer informatie wilt, zoals tarieven voor betaalde advertenties of hoeveel mensen de zoekmachine in verschillende landen gebruiken (hierover later meer), biedt Google wel een ondersteuningspagina waar je kunt filteren op zelfbedieningsopties. Deze omvatten basics als “zoeken”met aanhalingstekens,” tot meer geavanceerde zoekopdrachten zoals “het aantal resultaten dat per pagina getoond wordt” Dit zou je go-to plaats moeten zijn voor alles wat met Google te maken heeft.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.