how to create review link for google

Veel mensen die op zoek zijn naar een manier om meer reviews op hun website of app te krijgen zullen beginnen met het lezen van dit artikel. Hier is het ding, ik ga je geen tips geven. De reden hiervoor is dat er geen one size fits all oplossing is in het krijgen van reviews. Ik laat het hierbij en hoop dat je de rest van mijn website doorleest want als je nog steeds aan het lezen bent dan ofwel A) verveel je je te pletter, B) wil je nog steeds weten hoe je reviews krijgt dus veel succes daarmee, C) Probeer je iets anders over mij online te vinden maar kon je niets vinden dus misschien is deze blog post de moeite waard om te bekijken!
Ik blog al sinds 2005, dus ik heb wel watervaring met het regelmatig creĆ«ren van nieuwe inhoud. Ik ben ook een beetje een SEO expert, maar dat heeft waarschijnlijk niets te maken met het feit dat mijn website vrij hoog scoort voor de meeste zoekopdrachten die met “beoordelingen” te maken hebben Dat kan te maken hebben met het feit dat dit artikel naar de top van de Google zoekpagina verschijnt als je intypt “krijg beoordelingen” (Ik laat het aan jou over om te beslissen of dat waar is of niet).