how to put a google review link in an email

door | nov 7, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Hebt u ooit een e-mail van een klant ontvangen waarin stond: “Ik vind uw product geweldig!” of “Uw service was geweldig.”? Zou u willen dat klanten hun gedachten konden delen op uw website in plaats van alleen maar e-mails naar u te schrijven? Zo ja, dan is deze blogpost iets voor u
U kunt een Google Review Link toevoegen in de voettekst van uw e-mailberichten met één regel code! Dit zal helpen om uw online beoordelingen te laten groeien en ook zorgen voor meer transparantie in de klant-bedrijf relatie. Om te leren hoe dit te doen, blijf lezen…Om een beoordelingslink in je e-mail te zetten, moet je het volgende hebben:

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.