inloggen google mijn bedrijf

door | nov 10, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Voor alle website-eigenaren die er zijn, heeft u zich ooit afgevraagd hoe in te loggen op uw Google Mijn Bedrijf account? Geen wonder meer! Hier zijn de stappen voor toegang tot het
1) Ga naar google.com/business en meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord. 2) Zodra u bent ingelogd, gaat u naar de navigatiebalk aan de linkerkant waar u een link ziet met de tekst “Mijn bedrijf” Klik op die link. 3) U zou nu op een scherm met drie tabbladen moeten komen: “Wat is nieuw,” “Instellingen,” en “Service gebied.” Als u op het tabblad “Instellingen” klikt, verschijnt er een lijst met opties die u vanaf deze pagina kunt uitvoeren, zoals het bewerken van uw profielinformatie of het toevoegen van foto’s of video’s vanje computer. 4) Nu je kunt inloggen op je Google My Business account, is het de perfecte tijd om je bedrijf te claimen!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.