login to my google business page

door | nov 7, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Hallo! Ik ben een lokale bedrijfseigenaar die al meer dan 20 jaar mijn eigen bedrijf runt. Mijn bedrijf is gevestigd in de stad _______ en wij zijn gespecialiseerd in _________ diensten. Aangezien de technologie evolueert, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alles wat er met uw website gebeurt. U kunt zich aanmelden bij uw Google-bedrijfspagina door hier te klikken: https://business.google.com/people/@uwgebruikersnaamhier/. Het duurt minder dan 5 minuten om in te stellen en u kunt alles aanpassen, van de foto’s op de startpagina tot hoe vaak u updates plaatst over nieuwe producten of diensten die u aanbiedt! U zult ook in staat zijn om een online winkel te creëren waar klanten goederen en diensten direct van uw pagina kunnen kopen zonder de pagina te verlaten.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.