mijn bedrijfspagina

door | nov 12, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

De eerste stap om een Facebook bedrijfspagina te maken is naar het tabblad “Bedrijf” op uw profiel te gaan. Als u al een persoonlijk account hebt, klikt u op de knop met de tekst “Pagina maken”
De tweede stap is kiezen wat voor soort organisatie je hebt. Je hebt een adres en een e-mailadres nodig voor dit gedeelte. Wanneer u klaar bent met dit proces, brengt het u terug naar uw hoofdprofiel waar u alle informatie over uw bedrijf kunt invullen
Een laatste ding voordat u publiceert: zorg ervoor dat u niets te persoonlijk of privé post! Deze berichten zijn openbaar en kunnen dus door iedereen worden gezien die er toegang toe heeft. De beste manier om dit te omzeilen is om er gewoon helemaal niets in te zetten!Zo heb je nergens omkijken naar.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.