omslagfoto google mijn bedrijf

door | nov 6, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Wanneer u een foto uploadt als uw Google+ omslag, wordt deze bovenaan ieders feed weergegeven. Uw profielfoto en omslagfoto zijn de eerste dingen die mensen zien wanneer ze uw pagina bezoeken. Ze geven context over wie u bent en wat u post, dus zorg ervoor dat u een foto kiest die uw verhaal vertelt!De omslagfoto is zichtbaar voor iedereen op het web, of ze nu ingelogd zijn op Google+ of niet. Het is een van de eerste dingen die mensen zien als ze naar je naam zoeken. Sommige mensen veranderen hun foto om de zoveel tijd, anderen doen dat nooit – maar als je wilt dat de jouwe opvalt zonder te botsen met je achtergrondkleur, hebben we een paar ideeën opgedaan.

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.