waarom zie ik mijn bedrijf niet op google maps

door | nov 7, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Hallo, ik ben Kelly en ik heb een klein bedrijfje in de stad. Onlangs heb ik geprobeerd om erachter te komen hoe ik mijn bedrijf op google maps kan krijgen, zodat mensen me kunnen vinden. Het blijkt dat dit geen gemakkelijke taak is en er zijn veel stappen bij betrokken! Deze gids neemt u mee door alle stappen die nodig zijn om uw bedrijf vermeld te krijgen op Google Maps. Laten we het doen!Wat is Google Mijn bedrijf?

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.