website beter vindbaar maken op google

door | nov 10, 2021 | SEO

Power SEO logo robot

Hallo, ik ben hier om te praten over een recente verandering op Google.com die een impact zal hebben op de zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw website. Het is belangrijk om de veranderingen te kennen, zodat u mogelijke problemen kunt beperken en uw site hoog kunt laten scoren
Op 24 april 2018 kondigde Google aan dat ze hun algoritme zouden wijzigen om rekening te houden met mobielvriendelijkheid als een factor bij het bepalen van rankings. Dit betekent dat websites met een responsive design of websites die informatie goed aanbieden voor zowel desktop- als mobiele gebruikers hoger zullen ranken dan websites die hun site niet optimaliseren voor de gebruikerservaring van elk apparaattype. Wij zullen met u doornemen wat dit voor u betekent en hoe wij u kunnen helpen ervoor te zorgen dat uw website er klaar voor is!De eerste dingen om rekening mee te houden zijn de responsiviteit van je website en hoe goed hij wordt weergegeven voor mobiele gebruikers. Google raadt aan het ‘Fetch as Googlebot’ hulpmiddel te gebruiken om te testen of je site goed is ingesteld om op zowel desktop als mobiele toestellen te worden weergegeven. Start het Fetch as Google hulpmiddel door deze URL in je browser te kopiëren: https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=en Als je daar bent, vink je “Fetch and Render” aan en plak je je url in het vakje:

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.