Google mijn Bedrijf optimalisatie

Optimaliseer je Google mijn Bedrijfsvermelding zodat je klanten jouw bedrijf kunnen vinden en je kunnen bellen.

robot 4

Veelgestelde vragen

Wat doet PowerSEO voor mij bij deze service?

Er zijn veel factoren van belang voor Google mijn Bedrijf.  PowerSEO heeft deze in kaart gebracht en gaat uw bedrijfsvermelding aanpassen of aanmaken met het doel om deze in de Top 3 te krijgen in de regio die u target.

Wat heb ik aan citaties?

Citaties zijn sites waar uw n.a.w. gegevens kunnen worden neergezet. Deze sites zijn lang niet allemaal relevant dus is het zaak om dit met beleid te doen. Citaties zijn zeer belangrijk voor het ranken in Google mijn Bedrijf.

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.