Google mijn Bedrijf optimalisatie

Optimaliseer je Google mijn Bedrijfsvermelding zodat je klanten jouw bedrijf kunnen vinden en je kunnen bellen.

robot 4

Veelgestelde vragen

Wat doet PowerSEO voor mij bij deze service?

Er zijn veel factoren van belang voor Google mijn Bedrijf.  PowerSEO heeft deze in kaart gebracht en gaat uw bedrijfsvermelding aanpassen of aanmaken met het doel om deze in de Top 3 te krijgen in de regio die u target.

Wat heb ik aan citaties?

Citaties zijn sites waar uw n.a.w. gegevens kunnen worden neergezet. Deze sites zijn lang niet allemaal relevant dus is het zaak om dit met beleid te doen. Citaties zijn zeer belangrijk voor het ranken in Google mijn Bedrijf.

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

PowerSEO | Lokale seo & Linkbuilding
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Tim van Iersel
Tim van Iersel
16:43 11 Jan 22
Handige SEO tools 👍
Jeanne Grobler
Jeanne Grobler
14:31 01 Jan 22
Bert van der Meer heeft mij op een eenvoudige wijze geholpen met een zoekwoord opdracht. Dit was voor mij echt een... eye-opener. Hoe kun je op een eenvoudige wijze hoger in Google kan komen. Bedankt Bert ik ga er mee aan de slag.lees verder
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn... werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.lees verder
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent... met een zeer waardevolle Facebook groep.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader