20 Redenen Waarom Je SEO-Bureau Je Geld Verspild en Hoe Ze Je Bedrijf Schade Toebrengen!

Onmisbare Linkbuilding soorten sites om Je SEO naar het Volgende Niveau te Tillen

Linkbuilding is een onmisbaar onderdeel van elke succesvolle SEO-strategie. Hier is een uitgebreide lijst van verschillende soorten websites waar je waardevolle links kunt vergaren. Deze bronnen helpen je niet alleen om je linkprofiel uit te breiden, maar zorgen er...

De 22 beste SEO tools van 2024

Ahrefs: Ahrefs is een uitgebreide SEO-tool die bekend staat om zijn diepgaande zoekwoordonderzoek en backlink-analyse. Het biedt functies zoals site-audits, rank tracking, en concurrentieanalyse. Gebruikers kunnen inzicht krijgen in de zoekwoorden waarvoor hun...

Eenvoudige Tips voor een Beter Website-ontwerp en Meer Verkopen (conversieoptimalisatie)

Wil je dat meer mensen iets kopen of inschrijven op je website? Dan is deze gids iets voor jou! We gaan het hebben over hoe je je website beter kunt maken zodat meer bezoekers doen wat je wilt. Wij hebben 10 websites geanalyseerd en bekeken wat er vaak misgaat op...

Heb je ooit het gevoel gehad dat je SEO-bureau je meer beloften maakt dan resultaten levert? Je bent niet de enige! Veel bedrijven zijn gefrustreerd door de praktijken en de tegenvallende resultaten van hun SEO-diensten. Voordat je nog meer tijd en geld verspilt, ontdek de 20 grootste klachten die klanten hebben over SEO-bureaus. Van onrealistische beloftes tot het gebruik van verouderde technieken, deze lijst onthult de waarheid die sommige SEO-bureaus liever verborgen houden. Lees verder en ontdek hoe deze problemen jouw bedrijf kunnen schaden en wat je kunt doen om jezelf te beschermen!

 • Onrealistische beloftes en verwachtingen: “Gegarandeerde top rankings” en snelle resultaten worden beloofd, wat vaak niet haalbaar is.
 • Gebrek aan transparantie: Onduidelijkheid over wat het SEO-bureau precies doet en hoe resultaten tot stand komen.
 • Slechte communicatie: Bureaus en klanten praten vaak langs elkaar heen door gebrek aan duidelijke doelstellingen en sturing.
 • Onvoldoende kwaliteit van content: Content die niet goed aansluit bij de doelgroep of het merk van de klant.
 • Gebrek aan meetbare resultaten: Veel investeren zonder concrete resultaten in de vorm van hogere rankings of meer organisch verkeer.
 • Onvoldoende kennis of expertise: Gebrek aan kennis van zoekmachineoptimalisatie, wat leidt tot fouten en slechte resultaten.
 • Technische problemen worden niet opgelost: Veelvoorkomende technische SEO-issues zoals duplicate content of crawlfouten worden over het hoofd gezien.
 • Gebrek aan maatwerk: One-size-fits-all benadering in plaats van een strategie op maat voor de klant.
 • Verouderde technieken: Gebruik van achterhaalde SEO-methoden die niet meer effectief zijn of schadelijk kunnen zijn.
 • Overmatige focus op linkbuilding: Te veel nadruk op linkbuilding, vaak met lage kwaliteit links, in plaats van een holistische SEO-aanpak.
 • Gebrek aan branchekennis: Onvoldoende kennis van de specifieke branche van de klant, wat leidt tot minder effectieve strategieën.
 • Hoge kosten: Prijzen van SEO-diensten zijn vaak te hoog, vooral als de resultaten tegenvallen.
 • Lange contracten: Bureaus binden klanten aan langdurige contracten, wat flexibiliteit beperkt als de resultaten tegenvallen.
 • Gebrek aan rapportage: Onvoldoende of onduidelijke rapportages over de voortgang en resultaten van SEO-inspanningen.
 • Negeren van lokale SEO: Voor bedrijven met een lokale focus wordt lokale SEO soms over het hoofd gezien.
 • Onethische praktijken: Gebruik van “black hat” SEO-technieken die op lange termijn schadelijk zijn.
 • Gebrek aan integratie: SEO-strategieën worden niet altijd goed geïntegreerd met andere marketingactiviteiten van het bedrijf.
 • Onrealistische tijdlijnen: Te optimistische tijdschattingen voor het behalen van resultaten.
 • Gebrek aan mobiele optimalisatie: Belang van mobiele SEO wordt soms verwaarloosd.
 • Onvoldoende aandacht voor gebruikerservaring: Te veel focus op zoekmachine-algoritmes en te weinig op de daadwerkelijke gebruikerservaring van de website.

Wat doen goede SEO bureaus dan?

 1. Goede SEO-bureaus beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring om websites effectief te optimaliseren voor zoekmachines.
 2. Goede SEO-bureaus blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en algoritme-updates in de snel veranderende wereld van zoekmachineoptimalisatie.
 3. Een goed SEO-bureau helpt bij het verhogen van de rankings in zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer naar de website.
 4. Betrouwbare SEO-bureaus bieden inzicht in de prestaties van de website door middel van rapportages en analyses, waardoor het succes van de SEO-inspanningen meetbaar wordt.
 5. Kosteneffectiviteit: Hoewel er kosten verbonden zijn aan het inhuren van een SEO-bureau, wordt dit vaak gezien als een investering met een goede ROI (Return on Investment) op lange termijn.
 6. Goede SEO-bureaus bieden een alomvattende strategie die verschillende aspecten van online marketing integreert, zoals content-optimalisatie, linkbuilding en technische SEO.
 7. Ze zorgen ervoor dat websites geoptimaliseerd zijn voor mobiele gebruikers, wat steeds meer verplicht wordt.

Doet PowerSEO mee aan deze soms flauwe zaken? Nee.

Als je mij inschakelt dan krijg je eerlijke antwoorden en realistische verwachtingen die ik je geef. Ik vertel wat je krijgt bij de linkbuilding en je ziet na de tijd altijd in een overzicht waar je links zijn neergezet. Als je vragen hebt (en ik ben niet op vakantie) dan heb je binnen 24 uur antwoord op je mail. De links die ik maak blijven staan voor zolang het netwerk van PowerSEO bestaat.

Nu doe ik alleen aan linkbuilding. Maar ik stuur je voor onpage SEO en andere zaken altijd naar een expert waar ik zelf ervaring mee heb en die sowieso niet doet aan bovenstaande praktijken. Normale kosten. Realistische beloften en altijd kijken naar wat jij in jouw situatie nodig hebt.

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

Whatsapp: Klik hier

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.

× Hoe kan ik je helpen?