Disclaimer

Omdat er veel misverstanden over SEO bestaan hebben we een disclaimer opgesteld die elke klant ontvangt of op gewezen word voor het SEO Traject of service start.

In SEO bestaan er verschillende factoren die er voor zorgen dat u resultaat behaald. Niemand kent deze factoren precies. Er zijn alleen een paar zaken bekend die er voor zorgen dat u stijgt volgens een consensus van verschillende experts.

Geen garantie op rankings

Het is niemand geheel duidelijk wat voor factoren er allemaal nodig zijn om in de top 10 van een zoekwoord te komen in zoekmachines. Er zijn alleen best practices zoals linkbuilding en on-page SEO. Er word door PowerSEO nooit een garantie gedaan voor een bepaalde positie. De enige garantie die u krijgt is dat het werk wat aangeboden word volgens afspraak word uitgevoerd. Als u dus een linkbuilding besteld dan worden de links geplaatst volgens afspraak.  U kunt nooit PowerSEO aansprakelijk stellen als u niet hoger komt in de zoekresultaten na geleverd werk.

Geen garantie op eeuwige plaatsing

Ondanks de inspanningen van PowerSEO kan het voorkomen dat links in de loop van de tijd komen te vervallen. Dit heeft te maken met dat links vooral op netwerken van derden worden geplaatst. PowerSeo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van links of andere content die op platformen van derden worden aangemaakt. Op moment van plaatsing word gecheckt of de link daadwerkelijk bestaat.

× Hoe kan ik je helpen?