Afbeelding verkleiner

Snelheid is alles op een website. Veel websites hebben alleen nog veel te grote afbeeldingen waardoor bezoekers veel te lang moeten wachten tot de site is geladen.

PowerSEO heeft hier een gratis oplossing voor gebouwd. Deze tool verkleint afbeeldingen tot 5MB tot veel kleinere afbeeldingn. Afbeeldingen boven de 5MB kun je helaas niet verkleinen met deze tool.

Download de tool gratis hieronder.

Antwoorden op vragen over de afbeelding verkleiner

Wat doet de afbeelding verkleiner?

Deze tool maakt afbeeldingen die 5MB of kleiner zijn geschikt voor het web door ze drastisch te verkleinen zonder kwaliteitsverlies.

Hoe werkt de afbeelding verkleiner?

Er zit een film bij de download van de afbeelding verkleiner. Deze moet je zien voordat je de afbeelding verkleiner gaat gebruiker. Anders gaat de tool niet werken.

Waarom is deze tool gratis?

Aangezien het leven al duur genoeg is heb ik besloten om deze tool gratis aan te bieden. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat je aan me denkt als je een linkbuilding wilt gaan doen voor je site.

Dit is niet verplicht. Mocht je de tool gewoon willen gebruiken en verder geen gebruik willen maken van mijn services dan zijn we even goede vrienden.

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader