SEO Audit

Bij een audit gaan we kijken naar alle zaken op je site die van belang zijn voor vindbaarheid in Google. Dit gebeurt handmatig en met de beste tools op de markt.

robot 4

Veelgestelde vragen over de SEO check

Wat doet PowerSEO als ik de SEO check bestel?

Een SEO audit is het startpunt om met SEO aan de slag te gaan. Je gaan onderzoeken waar de pijnpunten liggen op je website en waar mogelijkheden tot verbetering zijn.

Er komt heel wat kijken bij een SEO audit, maar enkele van de belangrijkste dingen waar je naar zult willen kijken zijn

– Op pagina factoren zoals titel tags, meta beschrijvingen, en inhoud

– Technische aspecten zoals sitesnelheid, sitemaps, en mobielvriendelijkheid

– Link building en backlink profiel

– Sociale media profielen

Als de audit is afgerond, heb je een beter idee van wat er moet gedaan om je SEO te verbeteren en meer verkeer naar je website te beginnen leiden.

Kan ik de verbeteringen ook uitbesteden aan PowerSEO?

Als de SEO audit klaar is dan kun je de verbeterpunten uitbesteden aan PowerSEO. Per keer word bepaald aan de hand van de punten die uit de SEO audit komen wat de totaalprijs is om de verbeteringen door te voeren.

Je krijgt van tevoren de prijsopgave voor de verbeteringen. Zo sta je niet voor verrassingen.

Content voor jouw site

Als er content nodig is dan kunnen wij partijen inschakelen om te schrijven, maar je kunt zelf ook iemand inhuren via SEO tekst schrijven. Je kunt daar direct contact leggen met betrouwbare schrijvers die zichzelf bewezen hebben in online teksten schrijven.

Zo kun je er zeker van zijn dat de juiste mensen aan je SEO werken en dat de inhoud van goede kwaliteit is.

Als ondernemer wil je je concentreren op waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf. Laat PowerSEO voor de SEO zorgen!

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

PowerSEO | Lokale seo & Linkbuilding
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Tim van Iersel
Tim van Iersel
16:43 11 Jan 22
Handige SEO tools 👍
Jeanne Grobler
Jeanne Grobler
14:31 01 Jan 22
Bert van der Meer heeft mij op een eenvoudige wijze geholpen met een zoekwoord opdracht. Dit was voor mij echt een... eye-opener. Hoe kun je op een eenvoudige wijze hoger in Google kan komen. Bedankt Bert ik ga er mee aan de slag.lees verder
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn... werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.lees verder
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent... met een zeer waardevolle Facebook groep.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader