Bedrijf uit google maps verwijderen

Onmisbare Linkbuilding soorten sites om Je SEO naar het Volgende Niveau te Tillen

Linkbuilding is een onmisbaar onderdeel van elke succesvolle SEO-strategie. Hier is een uitgebreide lijst van verschillende soorten websites waar je waardevolle links kunt vergaren. Deze bronnen helpen je niet alleen om je linkprofiel uit te breiden, maar zorgen er...

20 Redenen Waarom Je SEO-Bureau Je Geld Verspild en Hoe Ze Je Bedrijf Schade Toebrengen!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je SEO-bureau je meer beloften maakt dan resultaten levert? Je bent niet de enige! Veel bedrijven zijn gefrustreerd door de praktijken en de tegenvallende resultaten van hun SEO-diensten. Voordat je nog meer tijd en geld verspilt,...

De 22 beste SEO tools van 2024

Ahrefs: Ahrefs is een uitgebreide SEO-tool die bekend staat om zijn diepgaande zoekwoordonderzoek en backlink-analyse. Het biedt functies zoals site-audits, rank tracking, en concurrentieanalyse. Gebruikers kunnen inzicht krijgen in de zoekwoorden waarvoor hun...

Eenvoudige Tips voor een Beter Website-ontwerp en Meer Verkopen (conversieoptimalisatie)

Wil je dat meer mensen iets kopen of inschrijven op je website? Dan is deze gids iets voor jou! We gaan het hebben over hoe je je website beter kunt maken zodat meer bezoekers doen wat je wilt. Wij hebben 10 websites geanalyseerd en bekeken wat er vaak misgaat op...

De noodzaak om een bedrijf van Google Maps te verwijderen is niet ongewoon. Met de opkomst van sociale media, recensieplatforms zoals Yelp en Trustpilot kan het moeilijk zijn voor bedrijven om bij te blijven met alle informatie die er over hen is. Het kost tijd en geld om inhoud te creëren die op deze sites zou verschijnen, maar ook om te concurreren met andere bedrijven in hun ruimte. Het probleem is dat deze inhoud vaak niet accuraat weergeeft wat je bedrijf doet of wie je bent als organisatie. Deze post zal u helpen je bedrijf uit Google Maps te verwijderen, zodat je zelf kunt bepalen hoe mensen je bedrijf online vinden!

Hoe verwijder ik mijn bedrijf van google maps?

Het verwijderen van een bedrijfsvermelding van Google Maps is een proces dat enige tijd in beslag neemt en verschillende stappen vereist. Hier is een stappenplan om dit te bereiken:

  1. Google Mijn Bedrijf-account: Zorg ervoor dat je toegang hebt tot het Google Mijn Bedrijf-account dat aan de bedrijfsvermelding is gekoppeld. Als je geen toegang hebt, moet je dit eerst regelen. Dit kan betekenen dat je het eigendom van de vermelding moet claimen.
  2. Beoordeel de Status van de Vermelding: Controleer of de vermelding actief is en of er recente activiteiten (zoals recensies of updates) zijn. Dit geeft een idee van hoe de vermelding wordt gebruikt.
  3. Vermelding Marker als Permanent Gesloten: Als je niet direct de vermelding kunt verwijderen, markeer deze dan eerst als permanent gesloten. Dit helpt bij het communiceren naar gebruikers dat het bedrijf niet langer operationeel is.
  4. Verzoek tot Verwijdering Indienen bij Google: Ga naar de Google Mijn Bedrijf-helpsectie en dien een verzoek in om de vermelding te verwijderen. Dit kan een reden vereisen, zoals het bedrijf is gesloten of de vermelding is dubbel.
  5. Communicatie met Google: Wees bereid om te communiceren met Google. Ze kunnen om bewijs vragen dat het bedrijf gesloten is of dat jij de rechtmatige eigenaar of vertegenwoordiger van het bedrijf bent.
  6. Volg het Proces: Dit kan enige tijd duren, en het is belangrijk om het proces te volgen. Controleer regelmatig je e-mail voor updates van Google.
  7. Controleer de Verwijdering: Na goedkeuring van je verzoek, controleer Google Maps om te bevestigen dat de vermelding daadwerkelijk is verwijderd.
  8. Alternatieve Acties: Als het verwijderen niet lukt, overweeg dan andere acties zoals het bijwerken van de bedrijfsinformatie om de huidige status van het bedrijf weer te geven.

Het is belangrijk om te weten dat Google bepaalde criteria hanteert voor het verwijderen van vermeldingen. Als het bedrijf nog steeds operationeel is of als er significante online activiteit is (zoals recensies), kan Google besluiten de vermelding niet te verwijderen. In dergelijke gevallen is het belangrijk om de informatie actueel en nauwkeurig te houden. Meer informatie vind je bij Google zelf.

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

Whatsapp: Klik hier

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.

× Hoe kan ik je helpen?