bedrijf uit google maps verwijderen

door | sep 23, 2021 | SEO | 0 Reacties

Power SEO logo robot

De noodzaak om een bedrijf van Google Maps te verwijderen is niet ongewoon. Met de opkomst van sociale media, recensieplatforms zoals Yelp en Angie’s List, kan het moeilijk zijn voor bedrijven om bij te blijven met alle informatie die er over hen is. Het kost tijd en geld om inhoud te creëren die op deze sites zou verschijnen, maar ook om te concurreren met andere bedrijven in hun ruimte. Het probleem is dat deze inhoud vaak niet accuraat weergeeft wat uw bedrijf doet of wie u bent als organisatie. Deze post zal u helpen uw bedrijf uit Google Maps te verwijderen, zodat u zelf kunt bepalen hoe mensen u online vinden!
Blog Post Intro Paragraaf: Hoe verwijder ik mijn bedrijf van google maps?Die vraag horen we vaak van potentiële klanten die hun online aanwezigheid onder controle willen krijgen. Google Maps is een krachtig zoekmachine hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar plaatselijke bedrijven, vooral voor hen die je organisatie niet kennen. Je bedrijf lokaliseren op sites als Google kan elke dag nieuwe klanten naar je toe sturen, maar de verkeerde informatie over je bedrijf laten vermelden kanje doelen belemmeren. Deze post geeft je tips over hoe je je bedrijf uit Google Maps kunt verwijderen, zodat je merk nauwkeurig op het web wordt weergegeven!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader