business account in google

door | sep 20, 2021 | SEO | 0 Reacties

Power SEO logo robot

Als u een kleine ondernemer bent, dan is het belangrijk om een google account te hebben dat gekoppeld is aan uw website. U zult uw SEO beter kunnen beheren en meer inhoud kunnen creëren. Als u niet weet hoe u dit proces moet aanpakken, zijn hier enkele nuttige tips voor het opzetten van een Google Business-account voor uw site
1) Maak het account aan via de Google Mijn Bedrijf website https://www.google.com/business/. Dit kunt u doen door te klikken op “Aan de slag” of “Een account maken” Volg daar de aanwijzingen en vul alle benodigde informatie in, zoals naam en telefoonnummer voor contactdoeleinden en klik vervolgens op “Volgende stap.” 2) Vul alle vereiste informatie in: Naam, Website Adres, Telefoonnummer, Naam van de bedrijfseigenaar(s), Beschrijving van het bedrijf en Categorie(ën) voor het bedrijf. Klik weer op “Get Started” om verder te gaan

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader